Repliik

Olen Hansabussi bussijuht ja esmaspäeval tuli mul sõita Kuressaare liini. Juhtus nii, et lõhkusin teel olles oma sõiduprillid ära. Aga kuna reisijad olid peal, sõitsin ma ettevaatlikult Kuressaarde välja.

Hakkasin otsima prillipoodi, kust saaks kas või ajutised prillid muretseda, sest tagasisõidu tervet teekonda ma ilma prillideta ette võtta ei tahtnud. Kuressaares sattus minu teele selline pood nagu Optiline Grupp, Tallinna tn 16. Küsisin, kas oleks võimalik osta valmisprille.

Valmisprille seal aga ei müüdud. Mulle pakuti võimalust sealsamas nägemiskontroll läbida ja kui sobivad klaasid on olemas, lubati kohe ka prillid valmis teha.
Mulle tundus see uskumatu, laususin vaid, et mul on Kuressaares aega olla poolteist tundi. Aga kolmveerand tunni pärast olid mul uued prillid ees ja mure murtud.

Ma väga tänan neid kahte abivalmis noorikut sealt prillipoest, sest taolist teenindamist ei kohta just paljudes Eestimaa paikades.

Ivar Otsing
tänulik bussijuht

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 46 korda, sh täna 1)