Orkaan ja Vesse jäid viiki (2)

Orkaan ja Vesse jäid viiki

TÄPNE: Siim Hiie (tagumine) hiilgas Vesse võidumängus Orkaani vastu kuue tabava kolmepunktiviskega.

Eesti meistrivõistluste II liigas kohtusid nädalavahetusel kahes mängus kaks Saaremaa võistkonda. Kumbki meeskond suutis kodusaalis võita.

Laupäeval Orissaares mängitud kohtumises suutis võrdselt kulgenud mängus 85 : 75 peale jääda Orkaan. Pühapäevasel kohtumisel Kuressaares oli omakorda 77 : 65 parem Vesse.

Kindlasti mängis pühapäevasel kohumisel olulist rolli ka Vesse mängija Siim Hiie hea viskepäev. Meeskonna tulemuslikuma mängijana 18 punkti visanud Hiie teenis need punktid kuue tabava kolmepunktiviskega. Neist kolm mängu lõpuhetkedel. “See suures osas ka otsustas,” tõdes Vesse treener Enn Laanemäe.

Kohtumised olid mõlema meeskonna jaoks otsustavad, kuna II liiga reglement näeb ette, et alagrupi kaks paremat saavad mängida kõrgemate kohtade peale ja allpool olijad mängivad omavahel. Pärast alagrupi viimaseid kohtumisi jätkab kõrgemas seltskonnas Vesse, kes kogus kolm võitu ja kolm kaotust ning teenis alagrupis teise koha. Algselt III liigas mängida soovinud Orkaan peab võitude-kaotuste saldoga 2 – 4 asuma alagrupi kolmandana mängima madalamate kohtade peale.

Oma meeskonna kaotusmängu kohta ütles Enn Laanemäe, et Vessel oli palju halba õnne ning oma osa oli ka pikal mängupausil. Samuti proovis Laanemäe oma sõnul erinevaid taktikaid. Vesse treener kiitis oma debüüthooaega tegevaid vastaseid, nimetades neid võitluslikeks ja agressiivseteks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 98 korda, sh täna 1)