Repliik

Otsustasin laupäeval sõita Salmelt linna koos oma nelja-aastase lapsega. Lapsel oli ka väike jalgratas kaasas. Bussijuht ütles, et kahju küll, aga rattaga koos bussi peale ei mahu, oodake tund aega, äkki tuleb suurem buss.

Selline suhtumine ajas ikka natukene hinge täis küll. Äkki ei tule suuremat bussi? Tegelikult oleks see rattakene ju hea tahtmise juures olnud võimalik kuhugi paigutada. Suures hirmus viisingi lapse jalgratta ära, sest võib-olla ei võeta meid selle pärast ka järgmisse bussi.

Minu meelest on olukord ikka karm, olen maavalitsusest korduvalt küsinud, kas saaks suuremaid busse liinile. Probleem on pidev, sest hommikuti sõidab Salmelt palju rahvast linna. Püsti seisab hoopis rohkem inimesi, kui lubatud on, liinil sõidab aga mikrobuss. Peale minu on maavalitsusse helistanud ka teised, lubatakse vaid ja miskit ei muutu. Ka õhtune kojujõudmise kellaaeg ei sobi, tahad viiest koju, aga ootama pead poole seitsmeni.

Helistaja nimi toimetusele teada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 45 korda, sh täna 1)