Lühidalt spordist

KERGEJÕUSTIK: Eesti kergejõustikuliit (EKJL) on välja kuulutanud oma ala parimate valimise. Erinevates kategooriates kandideerib aasta parima tiitlile ka neli saarlast.
Naiste arvestuses on nominent Kaie Kand. Meestest on kandidaadid Mikk Pahapill ning Marek Niit. Niit kandideerib lisaks ka U23 ehk noorsoo kategoorias.
U20 naiste arvestuses on kandidaat Linda Treiel. Aasta parimad valivad EKJL liikmesklubid ja EKJL juhatus.

JUDO: Eesti täiskasvanute meistrivõistlustel judos tuli saarlastest Reet Truverk kuni 63-kg naiste seas 5. kohale, Taavi Eigo kuni 60-kg meeste seas 7. kohale ja Mario Väin kuni 90-kg meeste seas samuti 7. kohale.

JALGPALL: FC Kuressaare alistas Eesti jalgpalli meistriliiga järjekordses voorus koduväljakul 2 : 0 Tallinna Kalevi. Saarlaste kasuks lõi mõlemad väravad Dmitri Skiperski. Võit Kalevi üle tõstis FC Kuressaare tabelis kõrgemale Paide Linnameeskonnast. 

PURJETAMINE: Zoom8 klassi eurokarika arvestuses saavutas Aksel Artus poistest teise koha. Võitis Lau Zachariassen Taanist.
Eurocup’i punkte oli 2009. aastal võimalik teenida viielt võistluselt: Euroopa meistrivõistlustelt Itaalias, maailmameistrivõistlustelt Rootsis ning kolmelt Eurocup’i osavõistluselt Tallinnas, Breiten-brunnis Austrias ja Ängelholmis Rootsis.
Poiste arvestuses sai kuuenda koha Rene Riim. Kokku mahtus tabelisse 212 purjetajat.

SMS

MALE: 60-aastaste ja vanemate maakonna seeniormaletajate kiirmale meistritiitlit oli taotlemas kümme maletajat. Teatud üllatusena tuli pikema võistluspausi järel võitjaks Hugo Tõrs, kes kogus Šveitsi süsteemis toimunud võistlusel 4,5 punkti 5 võimalikust. Hõbemedali sai Jüri Tuulik 3,5 punktiga ja pronksmedali võistluse vanim osavõtja Paul Kaju 3 punktiga.

Juuno Jalakas


Teated

MALE: Laupäeval, 7. novembril kell 10 toimuvad Kuressaare põhikoolis maakonna noorte malemeistrivõistlused kiirmale kolmes vanusegrupis. Osalejad peavad olema sündinud 1993. a ja hiljem. Eelregistreerimine 56 682 436, Juuno Jalakas.

MALE: Pühapäeval, 8. novembril kell 10 mängitakse Kuressaare põhikooli hoovimajas maakonna kiirmalemeistrivõistluste neljas osavõistlus. Osavõtt vaba.

KORVPALL: Eesti I liiga korvpalli meistrivõistlustel kohtuvad 7. novembril kell 18.30 Kuressaare spordikeskuse suures saalis Kuressaare SWE-7 ja Võru KK /Arilix.

LAUATENNIS: Reedel, 6. novembril algusega kell 18 toimuvad Kärla spordihallis Kärla lahtised karikavõistlused lauatennises. Täpsem info tel 52 24 999, Raivo Uus

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 49 korda, sh täna 1)