Juhtkiri: Töötus ei näi taganevat (3)

Juhtkiri: Töötus ei näi taganevat

 

Töötus kasvab jätkuvalt, sellele ei ole justkui üldse enam lõppu näha. Viimasel nädalal lisandus töötuid enim Jõgeva ja Saare maakonnas. Arvata võib, et eelolev talv kujuneb paljudele ränkraskeks. Kuidas see küll üle elada?

Seda enam on hea kuulda, et Kuressaare haiglas püütakse hakkama saada palku kärpimata ja inimesi koondamata. Pingutatakse selle nimel, et arstiabi kvaliteet ei langeks. Ometi peab kokkuhoiu tingimustes leidma neid kohti, mille arvelt rasked ajad üle elada. Olgu selleks siis investeeringute edasilükkamine või headel aegadel kogutud tagavarade kasutusele võtmine.

Tänasest lehest saame veel lugeda, et Saaremaa õppekeskuse, Kuressaare linna ja Kaarma valla sotsiaalosakonna ühine projekt tõi Euroopa Sotsiaalfondist suure rahasumma töötute nõustamise tarbeks. Töötuks jäänud vajavad tõesti nõu ja abi, et nad teaksid oma võimalusi ega kaotaks eneseusku.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 35 korda, sh täna 1)