Lotomiljonär: hulluks ma minna ei kavatse (27)

Lotomiljonär: hulluks ma minna ei kavatse

RÕÕM: Iga päev ei kuku 4,6 miljonit taevast, nagu sügisel lehti puult. Lotovõitja (pildil) palvel tema isikut ei avalikustata.
Foto: Raul Vinni

Naisterahvas, kes eelmise nädala neljapäeva hommikul avastas, et ta on Bingo lotoga võitnud 4,6 miljonit krooni, ei näita kuidagi välja, et ta on miljonär. Pigem tunnistab, et ei hooma selle summa tegelikku suurust.

Värske lotomiljonär kinnitab, et elu läheb samamoodi edasi kui enne. Siiani on rahulikult ära elatud täpselt selliste summadega, nagu teenida on suudetud, ja üleliia priisata pole kunagi saanud. Nüüd on tal pangakontol täpselt 4 637 008 krooni rohkem. Võiks ju nagu vabamalt võtta. “Ega ma nüüd ka laristama hakka,” ütleb ta naerdes.

Alguses oli šokk

Nagu pea iga inimene on nüüdne võitja oma sõnul varemgi peast läbi lasknud stsenaariumi, et milline võiks olla reaktsioon, kui lotovõit sülle kukub. Enamasti on ta arvanud, et see on suur rõõm.
“Peaga lakke hüppamise tunnet nüüd küll ei olnud,” ütleb ta veel kord naeratades. “Pigem sain ma šoki. Rõõm tuli hiljem.”

Neljapäeval oma postkastist “tulge rahale järele” e-kirja avastades arvas ta esimese hooga, et midagi on valesti. Alles Eesti Lotos end isikukoodi järgi tuvastades oli viimased paar kuud pidevalt lotot mänginud naine kindel, et võitja on ikkagi tema. Lähedased ei suutnud esimese hooga uskuda ning ega praegugi ole mingeid plaane tehtud, et mis selle rahahulgaga peale hakata.

Pangalaenu kavatseb võitja kindlasti ära maksta. Senisel viisil edasi makstes oleks ta laenumaksmise lõpetanud oma sõnul üle 60-aastasena. Alles jääva nelja miljoni eest kavatseb ta soetada vajalikke tarbeesemeid. Nagu näiteks uus auto. Praegusel pidavat mõned jupid alatihti küljest kukkuma.

“Aga ega ma endale uut autot ei osta. Kasutatud ikka,” kinnitab naine veel kord, et hulluks ta raha kulutades minna ei kavatse. Unistuste reisi Austraaliasse peaks ta oma sõnul saama endale lubada ning ülejäänud raha paigutamisel lubab ta kasutada spetsialistide abi.

Kardab sekeldusi

Siiski käivat igasuguste suuremate võitudega kaasas ka rõõmu pahupool. “Kardan ikka,” kommenteerib naine arutlust, et kui asi ükskord avalikuks tuleb, võib tema ümber tiirlema hakata ju igasuguseid tüüpe, kes tahavad raha laenata või mingil muul moel võidust osa saada.

Sellega, et asi avalikuks tuleb, paistab lotovõitja leppinud olevat. Pärast tema “Ringvaate” saates esinemist on tuttavad tulnud juba küsima, et kas tegu on ikka temaga. “Mis ma ikka tagasi ajan,” ütleb ta ja lisab, et püüab ikka hakkama saada ja rahulikult edasi elada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 116 korda, sh täna 1)