Lühidalt spordist

MALE: Maakonna kiirmalemeistrivõistluste neljandal osavõistlusel jagasid esikohta Martin Kallas ja Marko Kolk 5,5 punktiga 7 võimalikust. Neile järgnesid 5 punkti kogunud Hendrek Kelder ja Rain Kilumets. Võistlussarja liider on aga naismaletaja Milde Burkova, kes seekord jäi 4,5 punktiga viiendaks.

Juuno Jalakas

ORIENTEERUMINE: Tänavune 42. HÖST ÖST sügistuur orienteerumises on keskendunud Baltimaadele. Rootsi, Soome, Taani ja Norra orienteerumisklubide 45 orienteerujat alustasid tuuri 25. oktoobril Bornholmil ja tuur lõpeb 8. novembril Gotlandil. Vahepeal joosti Poolas, Valgevenes, Leedus, Lätis, Võru-, Hiiu- ja Saaremaal, Tallinnas. Kokku võisteldakse 15 päeval 20 võistlusel.

4. novembril Saaremaal Ürus võitis 76-aastane Peo Bengtsson lühikesel rajal (2,9 km, 10 KP) 2. koha, jäädes alla vaid Margareta Tidmanile. Keskmisel rajal (4,9 km, 14 KP) oli võidukas Kjell-Ake Isaksson ja pikal rajal (7,4 km, 19 KP) Tobias Thorsson.

SOK

VÕRKPALL: Elioni rahvaliigas alustanud Saaremaa naiskond sai esimesel kohtumisel Oru naiskonnaga loobumisvõidu.
Eesti meistrivõistluste I liigas mängiv VK Avos kaotas I etapi viimases kohtumises 2 : 3 TTÜ II meeskonnale.

KORVPALL: Eesti meistrivõistluste I liigas mängiv SWE-7 kaotas kodusaalis 69 : 85 Võru KK-le.
Liiga madalamal mängiv SK Vesse kaotas Swedbanki meeskonnale 99 : 108.

MAADLUS: Laupäeval Maar-dus toimunud 38. Aleksander Abergi mälestusvõistlustel kreeka-rooma maadluses tuli Saaremaa raskejõustikuklubi maadleja Mihkel Mägi võitjaks 1992.–1994. a sündinud poiste vanuseklassis kehakaalus kuni 63 kg. Lisaks võitsid SRJK maadlejad kolm medalit.


Teated

KABE: Kiirturniiride sarja 3. osavõistlus (“pöörd-nimetu”) mängitakse kolmapäeval, 11. novembril algusega kell 17.30 Marientali tee 27A.

KORVPALL: 12. novembril kell 18.30 toimub Kuressaare spordikeskuses harrastajate korvpalliliiga koosolek. Info 55 641 605.

KORVPALL: Esmaspäeval, 16. novembril on viimane võimalus registreerida oma meeskond Saaremaa korvpalli meistrivõistlustele 2009/ 2010 hooajal. Võistluste juhendis olulisi muudatusi sel hooajal ei ole ja võistlussüsteem selgub pärast registreerimist. Võistlustest osavõtt maksab algaval hooajal 6000 kr meeskonna pealt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)