Pöide vald sel aastal ilutulestikku ei toeta

Pöide vald otsustas sel aastal loobuda ilutulestiku ostmisest ja kavatseb ilutulestikule mõeldud 6000 krooni kulutada laste trummiringi toetamiseks.

“Ei ole mõtet viie või seitsme minuti eest sellist raha ülesse lasta,” ütles Oma Saarele Pöide vallasekretär Maire Käärid. “Olgem ausad, seda teemat on hästi palju ka meedias kajastatud, et kas on ikka mõtet raha nii palju üles pilduda,” lisas ta.

Praeguse plaani kohaselt soovib vald eraldada ilutulestiku raha laste trummiringile, mille ülalpidamine on üsna kulukas. Samas on trummiring väga populaar-ne, näiteks osaleti ka Kanal 2 talendijahi saates.
Pöide vald hakkas valla keskuse Tornimäe ilutulestiku kulusid eelarvest katma käesoleva kümnendi esimesel poolel, eraldades selleks igal aastal 6000 krooni. Tänavune otsus ilutulestikku mitte toetada on ühekordne, mis tähendab, et tulevikus võidakse ilutulestikku jälle korraldada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 33 korda, sh täna 1)