Maadevahetajad ei tunnistanud süüd

Maadevahetuse kriminaalasjas süüdistatavad ei tunnistanud Harju maakohtus eile alanud kohtuprotsessil end süüdi. Kõik kohtualused ütlesid, et süüdistus on neile grammatiliselt arusaadav, kuid sisuliselt mitte.

Kohtu all on kunagine keskkonnaminister ja Rahvaliidu eksjuht, praegu riigikokku kuuluv Villu Reiljan (56), rahvaliitlasest endine põllumajandusminister ja parlamendisaadik ning Rahvaliidu aseesimees Ester Tuiksoo (44), Merko Ehituse suuromanik Toomas Annus (48), maa-ameti eksjuht Kalev Kangur (40), firma TSM juht ja üks omanik Einar Vettus (45), Saarte Investeeringute juht Tullio Liblik (44) ning Tartu endine linnavolinik Tarmo Pedjasaar (40).
Juriidiliste isikutena on kohtu all AS Järvevana ja AS E.L.L. Kinnisvara.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)