Jüri Tuuliku “Aprilli-pörsas” jõudis kõvade kaante vahele

Järgmisel reedel kell 16 esitleb kirjastus Kadmirell Kuressaare kultuurikeskuses Jüri Tuuliku uut proosavalimikku “Aprillipörsas”.

Kõvakaanelisest 288-leheküljelisest raamatust leiab lugeja kirjaniku kõige muhedamad lood. Esitlusel loeb Tuuliku loomingut näitleja Raivo Trass. Heliplaadilt saab kuulata pörsalugu kadunud Jüri Järveti esituses.
Autor ütleb, et “Aprillipörsa” lugude lugemine peaks aitama üle elada pimedat aega, külma talve ja majanduskriisi, ning nimetab neid külavahejuttudeks, mis ei tähenda, et neis lugudes poleks hoopis laiemat, üldinimlikku mõõdet.

Raamatusse on valitud ka näidend “Abruka aeg”, mis jõudnud raamatukaante vahele esmakordselt.
“Aprillipörsa” illustreeris ja kujundas Valdek Alber.
Uue raamatu ilmutamisega tähistab kirjastus ühtlasi kaksikvendadest kirjanike Jüri ja Ülo Tuuliku juubelit, mis on 22. veebruaril 2010.
Raamatu tiraaž on kirjastuse Kadmirell tegevjuhi Agu Veetamme sõnul 1200. Trükikojast tuleb raamat järgmise nädala algul.

“Kõige kindlam on raamat osta esitlusel. Seal müüme ka “Varest”, mis jõuab nüüd ka lavalaudadele ja kuuldavasti on piletite eelmüük edukas. Plaanime esietenduselgi “Varese” raamatut müüa, kui see vahepeal otsa ei saa,” rääkis Agu Veetamm.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 48 korda, sh täna 1)