Jätkusid kabemeistrivõistlused

Kolmapäeval mängiti 100-ruudulise kabe meistrivõistlustel neljas voor ja natuke rohkemgi, sest pärast Hain Vaheri kiiret võitu Olev Kiirendi üle mängisid samad mehed ära ka vahelejäänud esimese vooru kohtumise.

Tulemus oli sama. Mõistagi tuleb Kiirendil eluaeg võistluskabet harrastanud vastastega mängides “kooliraha” maksta, kuid tema entusiasm on kiiduväärt.
Vaheri-Kiirendi paaril oli ka teine mäng juba lõpetatud, kui Jaan Truu – Paul Antsaare partii ikka veel kestis. Kaua võrdsena püsinud mängus sai Truu lõpuks paremuse pärast Antsaare üht tagasivahetust, millega viimase kivid arengus maha jäid.

See polnud veel otsustav, kuid kord surve alla jäänul oli ka järgmine viga kiire tulema. Kõigest ühe kivi hinnaga pääses Truu kabesse ja ehkki Antsaar end teravmeelselt kaitses, polnud kaotust vältida enam võimalik.
Nelja vooru järel on Antsaarel ja Vaheril kolm ning Truul kaks punkti.

Jaan Truu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)