Maakonna line-tantsijad saavad kokku Tornimäel

Laupäeva keskpäeval saavad Tornimäe rahvamajas kokku line-tantsu huvilised üle Saare maakonna.

“Meil on plaanis seal terve päev tantsida ja mõned õpetused tulevad ka,” ütles ürituse korraldaja, Tornimäe line-tantsijate eestvedaja Helle Peet, kes on ise line-tantsuga tegelenud üheksa ja teistele seda õpetanud viis aastat.
“Kuna see tantsupäev suvel (Aaviku kiigeplatsil) on alati nii tore olnud, siis ütlesid tüdrukud tänavu, et teeme kohe järgmise ka. Praegu on hea aeg – pime ja väljas pole midagi teha, siis on just aega tantsida,” rääkis Peet. Ta lisas, et päevakava on plaanis koostada niimoodi, et kõik saaksid tantsida, nii need, kes alles algajad, kui ka need, kes on juba kauem tantsinud.

“Tulla võivad kõik inimesed, ka need, kes varem pole tantsinud,” kutsus õpetaja kõiki huvilisi tasuta tantsupäevast osa saama. “Võib kohale tulla ja tantsida kas või “omal viisil”, kui päris kohe kõike ei oska.”
Peale Helle Peedi õpetavad line-tantsu tema tütar Kristiina, Kea Õispuu Kuressaarest ja Eve Kuningas Orissaarest.

Neli aastat on Saare maakonna line-tantsijad suvel kokku saanud augustikuu esimesel pühapäeval Aaviku kiigeplatsil ja saavad seal kindlasti kokku ka 2010. aasta suvel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 65 korda, sh täna 1)