Lugeja kiri: Kas reisijad peavad taluma ülbeid bussijuhte? (24)

Jutt on bussifirma Atko Trans ühest bussijuhist (nimi toimetusele teada). Mind paneb imestama selle bussijuhi käitumine. Paar nädalat tagasi tulin linnast oma kuueaastase tütrega. Laps sisenes bussi, istus ette paremale poole istmele ja kinnitas ohurihma. Selle peale karjus bussijuht, et kao tahapoole, sinusugune ei tohi seal istuda.

Kui paar päeva hiljem sõitsin sama liini sama bussijuhiga, istus sellel kohal poiss, kes oli sama vana kui minu tütar. Siis ei öeldud sellele poisile mitte midagi. Mina julgesin paluda peatada buss kahe ametliku peatuse Silla küla tee ja Mustjala vahel. Seal ta keeldus, kuigi oli varem teinud peatuse Randvere töökoja juures, Anijala ja Sauvere–Kärla teeristi vahel ja lasi bussist välja koolist tuleva tütarlapse enne Kasesoo bussipeatust kodutee ristis. Ma ei ole erapeatuste vastu, aga kui bussijuht seda teeb, siis tehku kõigile.

Selle murega pöördusin ka Atko Transi poole ja sain vastuseks, et lisapeatusi teevad bussijuhid nii, kuidas tahavad. Mina leian, et see konkreetne bussijuht ei kõlba oma kohale, sest ta ei oska reisijatega normaalselt suhelda.

Reisija
(nimi toimetusele teada)

Toimetuselt: Edastasime kirja Atko Transi Saaremaa osakonna juhatajale Mati Maasile, kes vastas, et kuna ta aimab, kes see reisija on, siis ei soovi ta seda kirja kommenteerida.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 227 korda, sh täna 1)