Lühidalt spordist

AUTORALLI: Eesti autospordi liit tunnistas möödunud hooaja parimaks rallipaariks saarlased Ott Tänaku – Raigo Mõlderi. Tänak läbis eelmisel aastal edukalt Pirelli Star Driver’i konkursi, mis annab talle võimaluse järgmisel aastal osaleda maailmameistrivõistluste etappidel Pirelli meeskonna koosseisus.

Lisaks tuli ta ka N klassi Eesti meistriks.
Eesti Päevalehele ütles Tänak, et kas saarlased järgmisel aastal ka koos sõidavad, ta veel öelda ei oska.

MALE: Kuressaare linna malemeistri tiitli eest läks möödunud pühapäeval võistlustulle kuus maletajat. Esimeses voorus olid võidukad mustade malenditega mängijad. Rain Kilumets võitis Rein Kirstu, Paul Kaju Olev Kiirendit ja Andres Traumann Gunnar Usinat.

Juuno Jalakas

VÕRKPALL: Kuressaare spordikeskuses toimunud seenioride võrkpalli karikaturniiri võitis SK Muhu meeskond (Veikko Veskimeister – parim mängija, Rainer Helde, Raido Liitmäe, Ain Ojala, Kalev Kütt, Urmas Hopp, Arvo Vaga, Kulder Traumann). II kohale tuli Kuressaare I võistkond (parim mängija Jaanus Põlluäär), III kohale Kuressaare II võistkond (parim mängija Aare Ellermaa).

KOOLISPORT: Eesti koolispordiliidu 4.–5. klasside rahvastepalli poolfinaalturniiril Kuressaare spordikeskuses saavutasid Saaremaa ühisgümnaasiumi tüdrukud II koha ja võitsid õiguse osaleda finaalvõistlustel Viljandis. Tüdrukute turniiri võitis Pärnu Koidula gümnaasium, III kohale tulid Valjala PK tüdrukud. Kuressaare vanalinna kool jäi jagama 7.–8. kohta ja Aste põhikooli tüdrukud tulid 9.–10. kohale.

Poiste turniiri võitis Pärnu ühisgümnaasiumi võistkond. Saaremaa koolidest jagasid 5.–6. kohta SÜG-i ja Kuressaare vanalinna kooli poisid; Kärla PK-i ja Kuressaare gümnaasiumi poiste võistkonnad saavutasid 7.– 8. koha.

KORVPALL: Eesti korvpallimeistrivõistluste II liigas kaotas KK Orkaan EMÜ SK-le 56 : 71.

SAARTE MÄNGUD: Saaremaa Saarte Mängude Assotsiatsioon (SSMA) valis neljapäeval toimunud üldkoosolekul uue juhatuse koosseisus: Raivo Peeters, Hendrik Karlson, Kalmer Poopuu, Juhan Nemvalts, Kalle Koov, Mati Mäetalu ja Jüri Saar.
Uuendusena ei ole juhatus enam paigas kaks, vaid neli aastat.
Vähenenud on ka SSMA liikmeskond. kuna kaks golfiklubi ühinesid.

JALGPALL: FC Kuressaare lõpetas hooaja 0 : 4 kaotusega FC Florale. Eesti karikasarja 1/8 finaali mängus säras vastaste mängija Oliver Konsa, kes kostitas saarlasi nende koduväljakul koguni kolme väravaga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)