SWE-7 tulevik sõltub palju konkurentidest (1)

SWE-7 tulevik sõltub palju konkurentidest

EI ÕNNESTUNUD: Rünnakutel jäi SWE-7 Filmipood.ee meeskonna vastu hätta. Fotol üritab Mario Paiste järjekordselt vastaste vahelt visata.
Foto: Raul Vinni

Üks mäng enne Eesti korvpallimeistrivõistluste I liiga põhiturniiri lõppu on Saaremaa parimal korvpalliklubil veel teoreetiline võimalus tõusta kohe liiga esimesse otsa. Selleks tuleb viimane mäng võita ja loota, et vastased kaotavad.

Nädalavahetusel kodus võidu ja kaotuse saanud meeskonna peatreener Marko Ool tõdes mingite tendentside kujunemist, et kindlate meeskondade käest saadakse paarikümnepunktilised kaotused, ja lisas, et sel hooajal on kodus mängitud kehvemini kui võõrsil.

Olgugi et laupäeval võideti alagrupi punane latern KK Rae /Megaron 90 : 54, jäädi pühapäeval 53 : 73 alla SWE-7-st samamoodi tabelis tagapool olevale Filmipood.ee-le.
Kaotanud veerandaja 9 : 16, kuid seejärel teise veerandi keskel 26 : 26 viigini jõudnud, kaotas SWE-7 poolaja 29 : 32.

Kolmandal ja neljandal veerandajal saarlastest külalistele enam vastast ei olnud. Ebaõnnestunud kiirrünnakud ja mitmed pallikaotused lasid vastastel edu suurendada. Kolmas veerand lõppes seisul 40 : 54 ja viimasel veerandil suurendas Filmipood oma edu veel kuue punkti võrra.
“Jäime nende maa-alakaitse vastu hätta,” ütles Ool. “Ja kui me ikka oma rünnakut jooksma ei saa, kui me viskame kümme või viisteist kiirrünnakut, kurat, korvi alt mööda ja kaotame seal palli ära …” lahkas peatreener pead vangutades mängu.

Selleks, et vahegrupi turniiriks tõusta mängima kõrgemasse seltskonda, on vaja viimases mängus võõrsil kindlasti võita laupäeval võidetud KK Rae / Megaron. Samas tuleb loota, et tabelis eespool olevad Elion/Corle ja Filmipood kaotavad vastavalt tabeliliidritele Raplale ja Võru KK /Arlix meeskonnale.
SWE-7 mängib oma alagrupi viimase mängu reedel, vastased kolmapäeval ja neljapäeval.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)