Kuhu minna

Neljapäev, 26. november

KINO
Divas kl 20 Pangarööv. Pilet 50. –

KONTSERT
Kuressaare kultuurikeskuses kl 18 Noorkuu: Lapsepõlve laulud. Pilet 150.–/125.–

ÜRITUS
KG aulas kl 18 teatrigala, kus esitatakse kummagi astme parimad näidendid ning nende vahel kõlavad erinevad muusikapalad. Kel soov oma õhtut hea teatriga sisustada, on teretulnud. Üritusel on ka pilet 25 krooni ning pileteid saab ette osta eesti keele õpetajate käest.

TANTS
Divas DJ Peeter Kukk. Pilet 35.– Südaööni sissepääs tasuta.
Kodulinna lokaalis kl 23 disko. DJ Raaper. Sissepääs tasuta.

Reede, 27. november

KINO
Divas kl 19.55 Inetu tõde. Pilet 50.–

ÜRITUS
Mustjala rahvamajas algusega kl 20 kadritrall. Tantsuks esineb Toomas Anni. Pilet eelmüügist 75.– , kohapeal 100.– Info ja broneerimine tel 55 569 878.
Kuressaare kultuurikeskuses kl 16 esitleb kirjastus “Kadmirell” Jüri Tuuliku proosavalimikku “Aprillipörsas”. Abruka mehe loomingut loeb näitleja Raivo Trass. Heliplaadilt saab kuulata pörsalugu kadunud Jüri Järveti esituses.
Kuressaare kultuurikeskuses kl 14 ja kl 19 maagiline Marco Frezza (New York). Pileti hind samal päeval 100 kr; sooduspileti hind samal päeval 50 kr (õpilane, üliõpilane, pensionär, puudega inimene ja tema saatja). Kuni 7-a lastele (kui istub saatja süles) on sissepääs tasuta. Gruppidele piletite broneerimine Kuressaare kultuurikeskuses või telefonil 45 20 700.

TANTS
Divas Saarepiiga 2009 eelsoojendus. DJ K. Lillimägi
Mönusas Villemis stiilipidu Kadri ja Mardi pulmad.
Luciferis Saaremaa Rahvaralli warm up.
Kodulinna lokaalis DJ Raaper.


Ürituse eelinfo

Luuletaja Sulev Oll astub üles Kuressaare linnuses Laupäeval kl 14 esitab Kuressaare linnuse keldrikorruse näitusesaalis eksponeeritaval Eesti raamatuillustraatorite grupinäitusel “Talverõõm ja jõuluvalgus” oma luulet viimase paari aasta luuletaevas tõusva tähena esile kerkinud luuletaja Sulev Oll.

Sulev Oll on laiemale avalikkusele tuntud ajakirjanikuna, kes on olnud kõige enam seotud Äripäeva ja Maalehega. Tema kaunis hoogne debüüt luule alal sai teoks alles 2008. aastal. Koos abikaasa Teaga avaldas ta siili-aabitsa neile, kes veel koolis ei käi (Ilo 2008), koostöös fotograaf Anti Kuusiga ilmus raamat “Öö mõte on kuus” (Akta 2008) ning veel samal aastal sai TEA kirjastuse abiga kaante vahele Reti Saksa illustreeritud lasteluulekogu “Hea tuju kuju”. Sulev Oll on 2008. ja 2009. aastal pälvinud peaauhinna Kalju Lepiku luulevõistlusel ning 2009. aastal tunnustati teda Karl-Eduard Söödi auhinnaga.

“Olen käinud Koguvas ja Kudjapel, olen jalutanud Vilsandil ja Vahasel, olen kõndinud Karjas, Kaarmal ja Kihelkonnal, olen põiganud Pöidesse ja Pihtlasse. Olen näinud Valjala maalinna ja Maasilinna laeva,” räägib Sulev Oll. “Nüüd on mul rõõm näha teid, kes te minu pisut lüürilisi ja pisut kargeid luuletusi kuulama tulete.” Pääs luulepärastlõunale on muuseumipiletitega.
Raul Salumäe

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 44 korda, sh täna 1)