Heimar Põld sai kodanikupäeva aumärgi (18)

Eilsel kodanikupäeval anti Tallinnas Stenbocki majas tublimaist tublimatele kodanikele kätte tänavused kodanikupäeva aumärgid. Saarlastest pälvis tunnustuse Kaitseliidu Saaremaa maleva noorteinstruktor Heimar Põld.

“Eks ma olen selline tavaline kodanik,” ütles Põld pärast peaminister Andrus Ansipi vastuvõtult tulemist. Põllu sõnul oli tänavuse kodanikupäeva moto “Loovad inimesed, tugev riik” ning peaminister oli öelnud oma pidupäevakõnes, et eriti hinnatud on need julged inimesed, kes ei tee ainult seda, mida nad peavad tegema.

Heimar Põld on Kaitseliidu Saaremaa malevas noorteinstruktorina töötanud kümme aastat. Aktiivse mehena veab ta ka Saaremaa reservohvitseride kogu ja Võhma seltsi, kuulub Võhma jahimeeste seltsi ja on Mustjala vallavolikogu liige.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 133 korda, sh täna 1)