Lauamängude mitmevõistlusest mandril ja saarel

Kaerepere spordihoones toimusid Raplamaa 2009. a lahtised meistrivõistlused lauamängude mitmevõistluses. Kuna see võistlus toimus Eesti karikavõistluste raames, siis oli see ühtlasi 2009. aasta viimane karikaetapp.

Kuressaare lauatenniseklubi Tops oli esindatud viie mitmevõistlejaga. Kui tehti kokkuvõtteid, siis selgus, et tänavu olid saarlaste parimad tulemused pea igas arvestusklassis teist kohta väärt. Nii sai meestest nii Raplamaa lahtistel meistrivõistlustel kui ka karikaarvestuses teise koha Rein Kirst. Naistest on täpselt samad tulemused ette näidata Tiia Müürisepal. Võistkondlikus üldarvestuses sai teise koha Saaremaa valdade spordiliidu võistkond.

Naistest saavutas Kaereperes kolmanda koha Siisike Lehtsi, kuid karikaarvestuses ta seekord esikolmikusse vähese osalemise tõttu ei mahtunud. Raplamaa lahtiste MV arvestuses saavutas Gunnar Usin 31 p 56 võimalikust ja 5. koha 29 võistleja seas. Olev Kiirend leppis seekord tagasihoidliku 19. kohaga.

Maakonna meistrivõistluste esiliiga esimene etapp toimub Kuressaare lauatenniseklubi Tops mänguruumides (Marientali tee 27) 12. detsembril kell 10.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)