Kuldne heategevusball tõi jõulurõõmu 13 suurperele

Kuldne heategevusball tõi jõulurõõmu 13 suurperele

KINDAD SEELIKUKS: Noored moekunstnikud näitasid muu hulgas kummikinnastest valmistatud kollektsiooni.
Autor: Holger Kilumets

Laupäeval Arensburg Boutique Hotel & Spa’s toimunud Kuldne heategevusball, mille tulu läks kolmeteistkümne Saaremaa suurpere jõulukingiks, õnnestus plaanitust isegi veidi paremini. Külalisi oli heategevusballil üle saja.

Arensburg Boutique Hotel & Spa tegevjuht Terje Nepper ütles, et õhtu peamine eesmärk oli heategevus ja see eesmärk ka saavutati. “Heategevusballiga tõime jõulurõõmu 13 Saaremaa suurperele,” lausus ta.
Nepperi sõnul sündis balli idee Arensburg Boutique Hotel & Spa ja Reet Villigu koostööna.

“Korraldada heategevusüritus ballina oli Reet Villigu mõte, tema kümne-viieteist aasta tagused legendaarsed ballid on veel paljudel meeles ja hinges. Et ball võib aga praegusel ajal tunduda liialt uhke ettevõtmisena, antigi õhtule algusest peale heategevuslik suund,” selgitas Nepper, lisades, et heategevusoksjon, mis korraldati koostöös LC Kuressaare Piretiga, õnnestus suurepäraselt.

“Olime Piretitega organiseerinud asjad nii, et kogutud puhastulust oli jooksev ülevaade oksjoni käigus pidevalt olemas. Viie tunniga kogusime tänu oksjonile 13 Saaremaa suurperele raha kogusummas 26 000 krooni,” rääkis Terje Nepper.
Kõik suurpered olid kutsutud ballile ja nendest 10 ka osales, paljud koos lastega. Õhtu oli pikk ja südaööl anti selleks kellaajaks veel ballil viibivaile kuue suurpere esindajaile üle Saaremaa tarbijate ühistu 2000-kroonised kinkekaardid.

See oli tõeliselt positiivne üllatus ning kõige toredam oli Arensburgi tegevjuhi sõnul ühe suurpere vanaema väga soe ja liigutav tänukõne.
“Suured tänud kõigile toetajatele, proua Reet Villigule, Lions-klubi Piret tublidele naistele, noortele muusikutele ja moekunstnikele ning loomulikult kogu Arensburg Boutique Hotel & Spa meeskonnale,” ütles Terje Nepper, kellel on tahtmine üritust ka järgmisel aastal korrata.

Heategevusballil astusid üles noored andekad Saaremaa muusikud Linda Lapp, Kärt Männa, Grete Paia, Helena Pihlas, Pille Kreos, Jaan-Eerik Aardam ja tõusvad noored moekunstnikud Kristin Liias, Taavi Turk, Teele Koel ja Merilin Heinsoo.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 101 korda, sh täna 1)