Juhtkiri: Uut moodi turunduskampaania (1)

Juhtkiri: Uut moodi turunduskampaania

 

Inimmõistusel piire ei ole. Ka siis, kui tehakse lollusi või pannakse toime lausa kuritegusid.
Millena kvalifitseerub töökorras granaadi asetamine sularahaautomaadi juurde, näitab lähitulevik.

Ometi leidus rahulik kodanik, kes lõhkekeha rahulikult kõrvale tõstis ja automaadilt raha nõudis. Ilmselgelt pidas ta granaati mingiks mulaažiks.

Käsigranaat päris iseenesest küll ei lõhke, ometi on sellise asja avalikku kohta väljapanemine üsna võigas tegu. Kas on tegemist karmist konkurentsist tuleneva võitlusega ja kui on, siis kas spaade või pankade vahel?

Kuna turvakaamera salvestab kõigi näod, kes rahaautomaadi juures on toimetanud, siis loodame, et teo toimepanija ka üsna ruttu tabatakse. Aga soovitame kõigil, kes midagi kahtlast märkavad, olla ettevaatlikum kui see inimene, kes lõhkekeha rahulikult tuletõrjetrepile asetas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 70 korda, sh täna 1)