Omavalitsustöötajad mängisid lauatennist (2)

Möödunud neljapäeval, 26. novembril võtsid juba teist korda lauatennises omavahel mõõtu Kuressaare linnavalitsuse ja Kaarma vallavalitsuse võistkond. Kumbki pool oli välja pannud 5 võistlejat (4 meest, 1 naine), kes kõik vastasvõistkonna iga liikmega läbi mängisid.

Seekordse matškohtumise kallutas enda kasuks linnavalitsuse võistkond. Kaarma võib end vabandada ehk sellega, et erinevatel põhjustel ei saanud nad välja panna oma tugevaimat rivistust. “Kuid linnavalitsuse mängijad olid ka rohkem trenni teinud ja seepärast oli nende võit igati teenitud,” ütles Kuressaare lauatenniseklubi Tops tegevjuht Gunnar Usin.

Matškohtumisi on linn pidanud varem ka Saare maavalitsuse võistkonnaga. Tähtsaim selle kõige juures on aga see, et kontoritöötajad üldse sporti teeksid. “Lauatennis on talvisel pimedal ajal üks paremaid mooduseid end pisut liigutada. See annab paraja füüsilise koormuse ja vahelduse päevatööle,” lausus Usin.

Kõigi mängijate tänusõnad kuulusid lauatenniseklubile Tops, kes leidis seegi kord võimaluse anda kasutada oma suurepäraseid mänguruume. “Loodan, et taolised sportlikud mõõduvõtmised leiavad aset ka tulevikus,” sõnas Usin.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 40 korda, sh täna 1)