Orissaare koolis koguti oksjoniga raha uue mööbli tarvis

Kolmapäeva õhtupoolikul Orissaare gümnaasiumis toimunud kontsert-oksjoni eesmärk oli koguda raha õpilaste puhkenurkadesse uue mööbli ostmiseks.

Esialgne plaan – soetada saali korralik moodullava – asendus kooli huvijuhi Mare Nooda sõnul liigse kulukuse tõttu plaaniga number kaks ehk mööbliga: “Eks me nüüd siis vaatame, millest jõud üle käib. Praegu istuvad lapsed kohtade puudumisel kohati maas.”

Lõbusa oksjoni juhatas sisse pisike kontsert jõuluhõnguste laulude, luuletuste ja tantsudega. “Mul on hea meel, et te olete vastu õhtut tulnud luhvtitama ennast ja oma sajalisi. Ja kahesajalisi,” sõnas ajalooõpetajast oksjonipidaja Ivo Maripuu, kelle haamri alt käis läbi poolsada heade annetajate annetatud eset. Kõik asjad leidsid endale uue omaniku, viies koolipere eesmärgile ligi 3600 krooni võrra lähemale.

Suurimat tulu tõid Baskini teatri etenduse piletid, kaunid Muhu tikandiga pluusid ning osalejaisse erilist elevust süstinud tikitud maasikatega bokserid. Kolmapäevasele tulemusele liidetakse juurde ka varasematelt oksjonitelt, Unicefi kaardimüügist ja jõululaatade lauatasudest kogunenud summad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 49 korda, sh täna 1)