Häid ettevõtjaid on vaja tunnustada (2)

Saaremaa ettevõtjate liit (SEL), Saaremaa ettevõtluse edendamise sihtasutus (SEES) ja Oma Saar / Kadi raadio kuulutasid välja konkursi Saaremaa ettevõtja 2009.

Konkursi eesmärk on esile tõsta neid ettevõtteid, mis on vaatamata rasketele aegadele püsima jäänud ja arenevad. Oma Saar on saanud pidevalt kajastada meie ettevõtete häid tulemusi, sest pole ala, kus saarlastele teiste hulgas tunnustusi ei jagataks.
Konkursi võitja saab auhinnaks 30 000 krooni maksva reklaamikampaania Kadi raadios ja Oma Saares.

Oma Saare ja Kadi raadio tegevdirektor Gunnar Siiner ütles, et paljud ettevõtjad on täna väga keerulises olukorras. “Otsused, mida peab tegema, on ebapopulaarsed ja eks need jätavad jälje ka ettevõtjale,” märkis Siiner. “Me võime küll korraldada foorumeid ja konverentse teemal “Kuidas Saaremaa majandust elavdada”, kuid lõppkokkuvõttes veavad kohalikku majandust ikkagi ettevõtjad. Ma usun, et veidi tunnustust neile on tänases kontekstis igati kohane.”

SEES-i juhataja Piret Piheli sõnul tuli idee Kadi raadiolt. “Üritus on esmakordne ja me püüame selle läbi viia nii, kuidas me kokku leppisime, järgmisel aastal saame vajadusel midagi ka muuta,” lausus Piret Pihel.
Tema arvates on oluline väärtustada praegusel raskel ajal meie tugevaid ettevõtjaid, sest kui ettevõtjatel ei lähe hästi, ei saa olla heas majanduslikus seisus ka avalik sektor. Hea ettevõtja tunnustamine on Piheli sõnul täna olulisem kui kunagi varem.

SEL-i juhatuse esimees Robert Pajussaar märkis, et kindlasti tekitab konkurss ettevõtjates elevust. “Eks need edetabelid ole ju kõik mõnes mõttes ka mõttetud, sest kes oskab täpselt hinnata, kui õige kandidaat üks või teine mingile tiitlile on,” rääkis Pajussaar. “Meil pole ju veel ka täpseid kriteeriume ja nii otsustabki žürii, kes selle tiitli saab.” Ta lisas, et algatus on igati kiiduväärt ja ettevõtjate liidul koos partneritega peab selline tunnustamise võimalus olema, ja seda mitte ainult liidusiseselt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 39 korda, sh täna 1)