Sanatoorium tunnustas medalitega (4)

Reedel tähistas Kuressaare Sanatoorium Rüütli spaahotellis aastalõpu meeleolus oma 30. sünnipäeva, kus pidulikult tunnustati firma medalitega nii koostööpartnereid kui oma töötajaid.

“Sünnipäevapeole olid loomulikult kutsutud ja ooda-tud kõik meie asutuse töötajad. Meie ilusa õhtu tegi eriti pidulikuks härra president Arnold Rüütli ja proua Ingrid Rüütli kohalolek,” ütles AS-i Kuressaare Sanatoorium juhatuse liige Ivar Vipp.

Kauaaegsetest töötajatest väärisid pronksmedali Piret Trave, Linda Lember, Irja Raamat, Elina Sepp, Ülle Tennmann ja Aili Kolk. Hõbemedaliga tunnustati Moonika Tamme, Viia Kurist, Mirja Kesküla ja Sille Truu-Kärnerit. Kuldmedali pälvisid Õrne Kuusk, Vaike Tasa ja Helvi Koppel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 130 korda, sh täna 1)