Kihelkonna koogioksjon tõi sisse 6137 krooni (1)

Kihelkonna koogioksjon tõi sisse 6137 krooni

Foto: Anu Liik

Pühapäeval Kihelkonna rahvamajas taas avatud heategevuslikus advendikohvikus koguti seekord rekordilised 6137 krooni. Tänavu korjati raha lasteaia mänguväljaku ja sealse liumäe jaoks.

“Peab ütlema, et nelja eelneva aastaga on suht traditsiooniline summa välja kujunenud, nii 3000 krooni kanti, aga sellel aastal saime rekordi, 6137 krooni,” sõnas Kihelkonna kooli hoolekogu esimees Mare Kurvits.
Viie konkursil osalenud küpsetise hulgast valiti kõige ilusam kook, mille oli küpsetanud Rasmus Toost koos oma tädi Janne Suurnaga. Ainus täpselt teemale vastav liumäekujuline kook “Rasmuse unistus” müüdi oksjonil maha 800 krooni eest.

Lisaks oli müüki toodud mitmesuguseid küpsetisi, nii soolaseid kui ka magusaid, karaskeid, lihapirukaid jms.
Samal päeval anti auhinnad ka jõulukaunistuste eest, mis rahvas ja žürii välja valisid. Kooli hoolekogu juhi sõnul oli enamasti tegu talvemaastike, talviste piltidega. Jõulukaunistuste konkursi võitis lapsevanem Aive Vanin koos poegade Arturi ja Markusega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 79 korda, sh täna 1)