Revisjonikomisjon võtab KG taas ette (2)

Kuressaare linnavolikogu kinnitas oma eilsel istungil revisjonikomisjoni tööplaani. Esimese asjana asutakse läbi viima eelmisel komisjonil tegemata jäänud ja palju tüli tekitanud Kuressaare gümnaasiumi revisjoni.

Komisjoni esimehe Piret Sarjase sõnul on tööaasta tihe. Plaanis on läbi viia kokku seitse revisjoni: lisaks KG-le revideeritakse veel AS-i Saaremaa Golf, Kuressaare Linnamajandust, Kuressaare täiskasvanute gümnaasiumi, Kuressaare Kultuurivara ja Kuressaare kunstikooli ning komisjon annab oma hinnangu ka linna 2009. aasta majandusaruandele.

Revisjonikomisjon täienes eilsel istungi ka ühe liikme võrra. Kuna eelmisel istungil oli volikogu vastu Toomas Takkise revisjonikomisjoni liikmeks saamisele, siis nüüd otsustati komisjoni liikmeks valida Jaanis Prii. Peale Sarjase ja Prii kuuluvad komisjoni veel Allan Niils, Aivar Aru ja Lea Kuldsepp.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)