Kaarma arhitektiks saab Inge-Ly Ansip (3)

Uuest aastast asub Kaarma valla arhitektina tööle Inge-Ly Ansip. Seni selles ametis olnud Inna Ligi lahkub Kaarma vallavalitsusest.

Vallavanem Margus Mägi sõnul esitatakse uuele juhtimisstruktuurile tuginedes vallaametnikele nüüdsest kõrgemaid nõudmisi. Valla arhitekti ametijuhendisse lisandus kvalifikatsiooninõudena punkt, mis nõuab sellel ametikohal töötavalt spetsialistilt kõrgharidust.

“Juhtimisstruktuuri muudatusega seoses hakkavad arhitektile alluma planeerimise ja maakorralduse osakond,” sõnas Margus Mägi.
Ema poolt saarlanna Inge-Ly Ansip on töötanud Tartu ja Tallinna linnavalitsuses. Kaks aastat tagasi sai OÜ Novel töögrupp, mille koosseisu Inge-Ly Ansip kuulus, Viljandi linna arhitektuurivõistlusel kolmanda preemia. 

“Kaarma vald pakub hästi huvitavat tööd. Kuressaare linn ja Kaarma vald on koos juba algatanud üldplaneeringu. Eestis pole varem kusagil mujal nii tehtud. See on väljakutse juba sellepärast. Üldplaneering on tõsine ettevõtmine,” rääkis Inge-Ly Ansip Oma Saarele.

Kuna peatselt Kaarma vallas alustav Inge-Ly Ansip omab pikaajalist ja rikast erialast kogemust Tartus ja Tallinnas töötamise ajast, siis võtab ta eelseisva töö Saaremaal vastu erilise kartuseta. “Saaremaa ei ole mulle võõras. Küdema külas on mul maja. Ema on pärit Sõmeralt. Üldiselt tunnen saart päris hästi,” ütles Inge-Ly Ansip.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 499 korda, sh täna 1)