Ohtlikud veosed tavagraafikusse (3)

Alates 5. jaanuarist ühendatakse Kuivastu–Virtsu liinil ohtlike veoste reisid tavagraafikuga. Muudatus puudutab kaheksat reisi nädalas.

Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin teatas, et riigi poolt 2010. aastaks tellitavate parvlaevareiside arvu piiramine tingib vajaduse vähendada reiside hulka.

“Viimase pooleteise aasta jooksul toimusid ohtlike veoste reisid täiendavalt kolmanda parvlaevaga, mis võimaldas tagada tavagraafikus igatunnise väljumise mõlemast sadamast. Kuna tellimusmaht 2010. aastal vähenes, taastub reisidele varasem graafikukorraldus, mille kohaselt hakkavad ohtlike veoste erireisid toimuma tavagraafikus sõitvate laevadega,” rääkis Hiiuväin.

5. jaanuarist jäävad tavagraafikust ära väljumine Kuivastust esmaspäevast neljapäevani kell 10 ning Virtsust esmaspäeviti ja neljapäeviti kell 18 ja teisipäeviti kell 21, need reisid hakkavad vedama ohtlikke veoseid. Nendele reisidele võetakse siiski piiratud arvul ka tavasõidukeid, kuid sinna ei saa osta e-pileteid ja laevale pääsu garanteerida ei saa.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 60 korda, sh täna 1)