Karujärve suusarajad on avatud

Karujärve suusarajad on avatud

KASUTAGE ÕIGET MÄÄRET: Eile värskelt sadanud lumi ei soodustanud Käthe Pihlaku suuskade mitte just kõige paremat libisemist.
Foto: Aare Laine

Riigimetsa majandamise keskuse Karujärve suusarajad klassikalise stiili viljelejaile on avatud. Suusatajad võivad valida kümne, viie või kolme km pikkuse raja, mille sõitis sisse Kaarma eksvallavanem ja nüüdne volikogu liige, Saaremaa orienteerumisklubiski aktiivselt tegutsev Ülo Vevers.

Eilegi leidus neid, kes ei peljanud paarikümnekilomeetrist teekonda Kuressaarest Karujärvele, et tunda mõnu korralikul rajal suusatamisest. RMK Saaremaa puhkeala juhataja Anu Metsniit toonitas, et rada on ainult klassikastiili harrastavatele suusatajatele.

“Raja tegemine ja korrastamine nõuab palju aega. Sellega peaksid kõik suusatajad ja metsas liikujad arvestama. Mitte mingil juhul ei tohi rajale minna mootorsõidukitega, sealhulgas mootorsaanidega,” rõhutas Anu Metsniit.

Eile Karujärve suusarajal sportinud Saaremaa spordiliidu projektijuht Käthe Pihlak hindas rada heaks. Sporditöötajana kutsus Pihlak saarlasi ka jõulude ajal Karujärve suusaradadele osa saama talvemõnudest.
Kärla lähistel on suusatajate kasutada kohaliku spordijuhi Raivo Uusi rajatud 1,6 km pikkune rada ning kelgutajate ja lumelaudurite jaoks mõnus liumägi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 230 korda, sh täna 1)