Kuhu minna

Teisipäev, 5. jaanuar

KINO
Divas kl 16.55 ja kl 19 Jõululugu. Animatsioon. Pilet 50.–

TEATER
Tornimäe rahvamajas kl 20 menutükk H. Lindepuu “Memmed ja taadid”. Mängivad Anne Kallus, Lilli Lootus, Helje Basihhina, Urve Sepp, Aare Tiitma, Enno Rahu, Ivar Viil ja Aser Nenn. Tornimäe näitering. Lavastaja Ingla Leis. Pääse 40.–

Kolmapäev, 6. jaanuar

KINO
Divas kl 17.55 ja kl 20 Jõululugu. Animatsioon. Pilet 50.–


Ürituse eelinfo

Reedel, 8. jaanuaril Tornimäe rahvamaja kontoriruumis kl 16 Pöide-mailt pärit ja tänaste kohalike autorite luule lugemine. Sina, kes sa seni oled sahtlisse kirjutanud, tule sinagi ja esita kuulajaskonnale oma paremaid salme. Kutsutud on kõik luulehuvilised!

Laupäeval, 9. jaanuaril Kuressaare linnuse kapiitlisaalis kl 16 vestluspärastlõuna “Aleksander ja Aadu –125 ja 100”, kus räägitakse Aadu Hindist ja tema isast. Pikemate sõnavõttudega on lubanud üles astuda Bruno Pao, Elve Hint ja Enda Naaber. Korraldab Saaremaa merekultuuri selts koostöös Saaremaa muuseumiga.
Oodatud on kõik huvilised.

Reedel, 15. jaanuaril Tornimäe rahvamajas kl 19 Pöide valla sasku mänguturniir.

Teisipäeval, 19. jaanuaril Tornimäe rahvamajas kl 19 maakonna saskuturniir.

Kolmapäeval, 20. jaanuaril Tornimäe rahvamajas kl 19 Kirile Loo kontsert.
Reedel, 29. jaanuaril Tornimäe rahvamajas kl 19 valla mälumängu IV voor.

Laimjala rahvamaja annab teada

Laimjalas ei toimu 9. jaanuaril eakate uusaastapidu. Pidu lükatakse edasi pisut soojemale ajale.
KINDLASTI TOIMUVAD! 10.jaanuaril algusega kl 11 Kahtla koolis maakonna meistrivõistlused sudokude lahendamises. Oodatakse rohket osavõttu! Täpsem info Eha Ennemuist (tel 53 426 912).

Tule uue aasta esimestele doonoripäevadele Saaremaal!

Põhja-Eesti regionaalhaigla verekeskus korraldab Saaremaal uue aasta esimesed doonoripäevad: esmaspäeval, 11. jaanuaril kl 13–17 Orissaare spordihoones (Kuivastu mnt 29A); teisipäeval, 12. jaanuaril kl 11–18 Kuressaare kultuurikeskuses (Tallinna 6); kolmapäeval, 13. jaanuaril kell 8–13 Kuressaare kultuurikeskuses.


Hea teada

Avatud on Kudjape–Upa terviserajad
Kaarma vald ja Kuressaare kristlik terviseklubi kutsuvad suusatama Kudjape–Upa terviseradadele.
Kasutusel “Suusatame terviseks” talongikaart.
Avatud on 1- ja 3-km (vaba- ja klassikastiili rajad) ja 5-km (klassikastiili loodusrada) rada. Rajad on tähistatud suunaviitadega.

Algus ja lõpp on Kudjapel ARK-i (Kuressaare tee 2A) kõrval asuval alal. Rajad on valgustamata. 3- ja 5-km radade hargnemiskohta on paigaldatud talongikast. Täites osavõtukaardi, saab suusataja tasuta talongikaardi. Pannes iga osavõtupäeva kohta talongikasti ühe talongi, võite võita loosiauhinna.

Registreerida saab alguse- ja lõpuala kõrval asuvas internetipunktis E–R kl 14–18, POÜ Mereranna kontoris E–R kl 9–16.30 ja ARK-is E–R kl 8.45–17 ning Auriga keskuse infopunktis iga päev kl 10–20. Samast saab kleepsu, voldiku ja talongikaardi kasutaja meelespea. Arvestust peetakse neljas grupis: lapsed (sünd 2000 ja nooremad), õpilased (sünd 1999 ja vanemad), täiskasvanud ning eakad (sünd 1950 ja vanemad). Parimatele auhinnad. Info tel 55 602 013, www.kuressaare.advent.ee/tervise/ .

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)