Kuhu minna

Kolmapäev, 6. jaanuar

KINO
Divas kl 17.55 ja kl 20 Jõululugu. Animafilm. Pilet 50.–

ÜRITUS
Kihelkonna kalmistul kl 14 pannakse ühiselt Artur Toomi austajate poolt pärg ja küünlad tema sümboolsele hauaplatsile. Pärastpoole jätkatakse Loonas: kuulatakse sõnavõtte ja vaadatakse väljapanekut Loona näitusemajas. Korraldajad on keskkonnaministeerium, keskkonnaamet, RMK, MTÜ Loona. Sel aastal on tähtis kõik, mis seondub Vilsandi linnuriigi ja looduskaitsega. Alustatakse 100 aastat vastu pidanud ettevõtmise algatajast Artur Toomist, kellel on täna, 6. jaanuaril 126. sünniaastapäev. Vaika saartest on alguse saanud Eesti ja kogu Baltimaade looduskaitse. Artur Toomi poolt 6 kuldrubla eest Kihelkonna kirikumõisalt renditud ja kaitse alla võetud saared olid esimene märk looduskaitselisest tegevusest Eestis. Tänapäeval on loodus- ja keskkonnaprobleemidega seotud iga inimene, ükskõik kus ta elab või tegutseb, sest need probleemid on nüüd saanud globaalsed mõõtmed.

Neljapäev, 7. jaanuar

KINO
Divas kl 20 Jõululugu. Viimane seanss. Pilet 50.–

TANTS
Divas DJ K. Lillimägi.

ÜRITUS
Suure Tõllu puhkekülas kl 15 lustakas talveetendus lastele Tere, tere, head uut aastat!
Kuressaare põhikoolis kl 18 Paul Kerese 94. sünniaastapäeva tähistav välkmale kompleksvõistlus. Osavõtt vaba.

SPORT
Kuressaare spordikeskuses kl 12 EVF U18 tütarlaste võrkpalli karikavõistluste I finaal.


Ürituse eelinfo

Reedel, 8. jaanuaril Taritu rahvamajas kl 19 Lümanda valla mälumängu III voor.

Reedel, 8. jaanuaril Tornimäe rahvamaja kontoriruumis kl 16 Pöide mailt pärit ja tänaste kohalike autorite luule lugemine. Sina, kes sa seni oled sahtlisse kirjutanud, tule sinagi ja esita kuulajaskonnale oma paremaid salme. Kutsutud on kõik luulehuvilised!

Laupäeval, 9. jaanuaril Kuressaare kultuurikeskuses kl 14 Head uut aastat, seeniorid! Tervitused, laulud, kabaree, tantsud, pillipoisid Boris Lehtlaan ja Riho Põder Hiimaalt ning Kihnu Virve tüdrukutega. Info tel 45 56 408.

Laupäeval, 9. jaanuaril Kuressaare linnuse kapiitlisaalis kl 16 vestluspärastlõuna “Aleksander ja Aadu –125 ja 100”, kus räägitakse Aadu Hindist ja tema isast. Pikemate sõnavõttudega on lubanud üles astuda Bruno Pao, Elve Hint ja Enda Naaber. Korraldab Saaremaa merekultuuri selts koostöös Saaremaa muuseumiga. Oodatud on kõik huvilised.

Laupäeval, 9. jaanuaril Georg Ots Spa hotellis kl 12 “Armastusega lastele”: külla tuleb Limpa. Go Spas möllavad Limpa ja mereröövlid Lina ja Padi! Ugala teatri etendus “Limpa ja mereröövlid”. Pilet 50.–

Laupäeval 9. jaanuaril Kuressaare spordikeskuses kl 14 Saaremaa minijalgpalli meistrivõistlused, kl 16 Elioni rahvaliiga võrkpall (naised).

Pühapäeval, 10. jaanuaril Kahtla koolis algusega kl 11 maakonna meistrivõistlused sudokude lahendamises. Oodatakse rohket osavõttu! Täpsem info Eha Ennemuist, tel 53 426 912.

Kolmapäeval, 13. jaanuaril Kärla klubis kl 18.30 KÄSITÖÖTUBA: Valmistame ehteid. Õpetaja-juhendaja Kaja Voojärv. Osavõtutasuga.

Reedel, 15. jaanuaril Kärla klubis kl 19 Salme külakoori esituses laulumäng “Kullaketrajad”. Samas alustame ka lugemise aastat: loeme Kreutzwaldi. Pääse 15.–

Sportlik koolivaheaeg Kuressaare spordikeskuses
7–10-aastased poisid ja tüdrukud on 6.–7. jaanuaril (täna ja homme) kell 12–14 oodatud spordikeskuse väikesesse saali mängima saalihokit, rahvastepalli ja osa võtma muudest sportlikest tegevustest. Treener Raigo Saar. Osavõtt tasuta. Vahetusjalanõud kaasa! Info tel 45 20 375.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 35 korda, sh täna 1)