Tuli möllas Privilege’is (7)

Tuli möllas Privilege’is

POOL TUNDI KUSTUTAMIST: Häirekeskusele teatati tulekahjust kell 17.53 ja enne kella poolt seitset saadi tulekahju juba kontrolli alla.
Foto: Peeter Kukk

Eile õhtul enne kella 18 kutsuti päästjad Kuressaare linnavalitsuse hoone taha, kus teise korruse akendest olid leegid juba väljas. Vilkurite saatel tuiskas kohale ka kiirabi, kuid meditsiiniabi keegi õnneks siiski ei vajanud.

“Privilege’i kontor põles seest täitsa tühjaks,” ütles päästetöid juhtinud Lembit Pajussaar Oma Saarele. Millest tulekahju alguse sai, on tema sõnul veel vara öelda.
“Ma pole ise saanud veel sisse minna, maja on nii paksult tossu täis,” ei osanud Privilege’i juht Gert Nepper eile õhtul kell 18.15 öelda, mida kahjutuli ruumides korda saata jõudis. Tulekahju sai alguse just puhkeruumidest.

“Ma tundsin suitsuhaisu ja siis hakkasin kõigepealt vaatama, kust see ving tuleb,” rääkis hoone esimesel korrusel asuva ilusalongi administraator, selgitades, et esialgu lõi pähe mõte, et keegi teeb seal ruumides suitsu. Kui ving läks aga hullemaks, arvas naine, et kusagil on küünal tossama jäänud.

“Siis keegi tuli ja hüüdis, et me välja tuleksime, sest maja põleb,” rääkis administraator, kelle sõnul olid leegid siis juba teise korruse akendest väljas. Mõne hetke pärast oli suits juba ka ilusalongi ruumid täitnud.
Lehe trükkimineku ajaks kontrollisid päästjad kolmanda korruse ruume.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)