Juhtkiri: Hakkab jälle pihta :)

Augusti viimastel päevadel on õhus alati veidi ootusärevust. Ka nende jaoks, kes ise ei pea koolimajauksest sisse astuma. Keegi ikka peab. Poeg, tütar, vend, õde, sõber, tuttav või naabripoiss.

Ajal, mil räägitakse suvevaheaja lühendamisest, võtavad koolilapsed puhkusest veel viimast. Vanemad muretsevad vidinaid kooliaasta tarbeks ja esimese klassi juntsu pakib kodus harjutamise mõttes uhiuut koolikotti kokku ja lahti.

Kindlasti alustavad paljud homset hommikut mõttega: hakkab jälle pihta, aga seda väga erineval toonil. Kes pühib selle peale mõeldes harjumatult varase ärkamise järgselt und silmast, kes mõtleb mõnuga hommikuvõileiba haugates, et näeb jälle sõpru.

Kallemäe kooli pere saab seda lauset öelda tänavu erilise ootusärevusega. Uuenenud maja, uued lõhnad, uued ruumid, uus hingamine. Saarte Hääl soovib kõigile head tarkusepäeva ning jõudu ja jaksu kooliteel. Eriti kõige pisematele. Hakkab jälle pihta!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 32 korda, sh täna 1)