Ilmus uus spordi- ja liikumisraamat

Vastilmunud “Liikumise ja spordi ABC” on raamat neile, keda huvitavad tervislik elustiil, liikumine ja sport. Kuidas mõjub füüsiline koormus organismile?

 Kuidas valida sobiv ala, koormus ning hinnata oma vormi ja arengut? Kuidas vältida vigastusi ja taastuda? Neile ja paljudele teistele küsimustele annavad vastuse hinnatud õppejõud, treenerid, teadlased. Raamatus on ka üksikasjalised näpunäited mitmete spordialade harrastamise õigest metoodikast, lisaks harjutused.

“Liikumisega alustada pole kunagi hilja,” rõhutab üks raamatu autoritest professor Rein Jalak. “Liikumise ja spordi ABC-st” leiavad häid ja kasulikke nõuandeid nii harrastajad, treenerid kui ka sportlased. Raamatu autorite ringi kuuluvad ka sporditeadusega tihedalt seotud vennad Lauri ja Indrek Rannama.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 53 korda, sh täna 1)