600 korterit saab ülikiire interneti (4)

Elion alustas oktoobris kaasaegse valguskaablivõrgu paigaldamist Kuressaare majades, mis tähendab, et 24 korterelamu elanikel avaneb võimalus kasutada peaaegu 10 korda kiirema ühendusega internetti, kui on kodukasutajatele seni pakutud.

100 Mbit/s internetti võimaldavat valguskaablit peetakse täna kõige tulevikukindlamaks tehnoloogiaks, mis vastab internetikasutajate vajadustele ka 25 aasta pärast, ütles Elioni avalike suhete juht Lilian Nõlvak.
Elion alustas uue põlvkonna valguskaablivõrgu arendamist neli aastat tagasi. Esimeste linnadena on valguskaablivõrgu ehitamist alustatud Tallinnas ja Tartus, Kuressaares ja Põlvas. Lähitulevikus alustab Elion suuremahuliste töödega ka suuremates maakonnakeskustes.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 32 korda, sh täna 1)