Juhtkiri: Kui abi pole võtta…

Lähisuhtevägivald on hell teema, kohe selline, mille ees tahaks enamik meist silmad kinni pigistada ja sellest üldse mitte midagi teada. Ometi on palju (enamjaolt) naisi, kes on pidanud taluma kodust vägivalda.

Kindlasti on lähisuhtevägivalla all kannatanutele suureks probleemiks lisaks hirmule “mis minust (ja lastest) saab” ka abi kättesaadavus. Sest suletud ühiskonnas, kus me siin saarel ju oleme ja kus kõik kõiki tunnevad, võib tunduda, et pärast nagunii kõik teavad ja räägivad.

Sestap ongi tore, et üks julge saare naine on võtnud nõuks koondada internetiavarustes oma saatusekaaslased, et nõnda, jagades vajalikke linke ja infot, saaksid abi need, kes seda tõesti vajavad. Tundub, et taas kord tuleb tõdeda, et seekord on suhtluskeskkonnast abi. Abi neile, kellel seda mujalt võtta pole.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)