Saaremaa osaleb aktiivse ja toiduturismi arendamise projektis

Tänavu käivitunud koostööprojekti InFAcTo raames investeerib Euroopa Liidu Kesk-Läänemere programm ligi miljon eurot toiduturismi ja aktiivse turismi arendamisse Saaremaal, Lõuna-Eestis ja Soome Häme regioonis.

“Tahame, et kolme aasta pärast oleks turistil rohkem võimalusi aktiivselt aega veeta, ning tegutseme selle nimel, et aktiivse turismi ning toiduturismi pakkujate hulk ja omavaheline koostöö tiheneks,” ütles Kuressaare ametikooli teatel projekti idee autor Roger Evans. “Projekti üks eesmärk on ka turismihooaja pikendamine.”

Projektis International Food and Activity Tourism osalevad Saaremaa, Lõuna-Eesti ja Häme koolitusasutused ja turismiorganisatsioonid. Projekti rahastatakse EL-i Kesk-Läänemere Interreg IV A programmist ja viiakse ellu aastail 2010–2013.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 39 korda, sh täna 1)