Juhtkiri: Suurte sekka!

Kuigi me alatihti arvame, et oleme väikesed tegemaks suuri tegusid, tuleb siiski tõdeda, et saarlased on astumas sammu, mis tõestab vastupidist. See, et üks maailma suuremaid laevafirmasid tunneb huvi parvlaeva Hiiumaa vastu, on uudis, mis tõstab suurele kaardile nii Saaremaa Laevakompanii kui ka Saaremaa üldse.

Eriliselt teeb meile aga heameelt asjaolu, et laia ilma on minemas meie oma laev – näitab ju see selgelt, et merendus ja kõik sellega seonduv on siin väikeses mereriigis tõusuteel ja laevaehitus perspektiivikas ala, millega tasub tegeleda ja mida tasub ka õppida.

Ja kahtlemata on tore selliste sündmuste valguses rind ette lüüa ja saarlase staatuse üle uhke olla. Pole ju neid tegijaid, kelle vastu “maailma suurimad” huvi tunnevad, sugugi palju.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 37 korda, sh täna 1)