Koorid kogunevad Sõmeral (6)

Laupäeval Sõmera klubis toimuvale maakondlikule koorilaulupäevale on registreerunud 11 Saare maakonna koori.

“Sel aastal ei ole kooridel ühtegi ühist väljundit, ei ole otseselt päris sellist ettenähtud ega ühist kohustuslikku repertuaari, võib-olla sellepärast kõik koorid ei tule. Aga üldiselt on neid isegi palju,” ütles Kärla valla kultuurijuht Virge Varilepp.

Koorijuhid valisid välja kaks laulu, mida ühiselt õpitakse: Tõnis Mägi “Ilus oled, isamaa” ja Uno Naissoo “Laul pistodast”. Õppepäev algab kl 14.30, koolitab mentor Vahur Soonberg. Kl 18 esineb Pärnu vokaalansambel Greip. Õhtu seltskondlikus osas saavad koorid ka ise esineda.

Koorilaulupäevast võtavad osa Kärla küla- (juh Anita Kangur) ja naiskoor (Ülle Vallaste), Pihtla naiskoor (Marika Mets), Kihelkonna ja Mustjala segakoor (Imbi Kolk), segakoor Waldia (Õie Pärtel), segakoor Lyra (Anita Kangur), Kaarma segakoor Karmele (Sirje Torn), segakoor Helin (Mai Rand), segakoor Eysysla (Veikko Lehto) ja Lümanda külakoor (Ülle Reinsoo).

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 53 korda, sh täna 1)