Pihtla lasteaed-algkool ühines sokikampaaniaga

Saarte Hääle toimetusse jõudis rõõmus uudis, et Pihtla lasteaed-algkooli pere on otsustanud ühineda Saaremaa naiskodukaitsjate, Saarte Hääle ja Kadi raadio sokikudumiskampaaniaga ning on valmis avama sokikogumispunkti, et kohalikud nobenäpud saaksid sõduritele kootud sokid ära anda kergema vaevaga.

“Mõtlesime, et kuna praegu on Vahipataljonis aega teenimas päris mitu poissi, kes on lõpetanud just Pihtla kooli, siis oleks patuasi nii ilusast ettevõtmisest kõrvale jääda,” ütles lasteaed-algkooli juhataja Elna Õunpuu. Nüüd on maakonnas võimalik sõdurpoistele sokke tuua kaheksasse kohta: Lümanda, Leisi, Muhu ja Valjala vallamajja, Kärla raamatukogusse, Tornimäe ja Pihtla koolimajja ning Saarte Hääle toimetusse.

Sokid sõdurpoistele palume ära tuua 6. detsembriks ja kindlasti kirjutada juurde ka annetaja nimi. Siis jõuame need enne jõulupuhkusi poistele ilusasti ka kätte toimetada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 44 korda, sh täna 1)