Aasta isa: mulle mu perest täitsa piisab

Aasta isa: mulle mu perest täitsa piisab

VÄÄRT MEHE VAHVA PERE: Marie-Elis (vasakul), isa Meelise süles päikesepoiss Fred Erik, ema Liisi süles pesamuna Ingrid ja kõrval Helena.
Foto: Egon Ligi

Kui Meelis Kuivjõgi (42) sai teada, et just nimelt tema on tänavu valitud Saaremaa aasta isaks, olnud mehe esimene mõte: “Oli siis seda jama ka nüüd veel tarvis!” Ise arvab ta, et isana on temal arenguruumi veel kõvasti, praegu on ta oma meelest PEAAEGU HEA isa. Meelise kaasa Liisi (37) ütleb aga ausalt välja: “Jah, meil on superisa!”

Lümanda valda Leedri külasse jääb ajakirjanikel seekord sõit tegemata, sest Reinu talu rahvas on kõik-see-mees linnas. Tüdrukud Helena (15) ja Marie-Elis (11) tulevad tennisetrennist, emal on Fred Erikuga (6) asja füsioterapeudi juurde, väike Ingrid (1a 4 k) ikka truuisti emmel kõvasti kaela ümbert kinni. Ja nii nad tasapisi Kuressaares Bruno kohvikusse kokku kogunevad, kus neist tehakse üks suur ja vahva perepilt.

Kuniks Meelis Kuivjõgi tööpäev elektroonikafirmas Incap pole veel lõppenud, saame pereisa ehk siis tänavust Saaremaa aasta isa rahulikult ja täitsa vabalt taga rääkida.

Tiitel läks väärt mehele

Pereema Liisi kinnitab, et Saaremaa aasta isa tiitel läks täitsa õigele ja väärt mehele. Kusjuures täpsustab, et oma pere see nüüd küll ei olnud, kes sellise ettepanekuga välja tuli. Oma abikaasa juures hindab Liisi väga tasakaalukust, head huumorimeelt, oskust asju objektiivselt näha. Ja mehe head südant! Vahel olevat ta liiga tagasihoidlik, vahel ei oskavat lõdvestuda ja puhata. Siis peab Liisi appi võtma naiseliku kavaluse…

Kõige agaram on sõna sekka ütlema väike Fred Erik: “Issi on nii kena! Ta teeb kogu aeg tööd. Ma olen teda vahel aidanud ka. Me tegime koos
koerakuudi. See on selline suur, kahe toaga, isegi aken on ees, aga klaasi ei ole. Aga koerad ei taha sinna minna ja nüüd mängin seal mina oma sõpradega.”

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.
Telli Saarte Hääl internetist

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 220 korda, sh täna 1)