Juhtkiri: Halb uudis Orissaarele (5)

Öeldakse, et ühe õnn on teise õnnetus. Vähemalt Muhusse Liivale kaubanduskeskuse rajamise plaani valguses võib öelda, et kaotajaks jääb Orissaare.

Kui praegu lähevad mandrilt Saaremaale sõitvad autojuhid mõnikord ikka Orissaarest läbi, külastavad sealseid kauplusi ja ehk ostavadki midagi, siis Liivale kerkiv uus kaubanduskeskus muudab arvatavasti olukorda ja väinatammilt maha sõites enam paremale ei pöörata.

Samas ei jäta Liiva keskuse ehitus Saaremaa tarbijate ühistule võimalust end lõdvaks lasta. Kiirustada tuleb nii Liiva kaupluse uuele tasemele viimisega kui ka edaspidi Orissaare toidukauplusele lisaväärtuste andmisel. Konkurents on teatavasti edasiviiv jõud ja tarbija sellest ainult võidab.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 38 korda, sh täna 1)