Krimi

Porimatt pandi pihta
Kolmapäeva öösel viis varas ära Kuressaares Vallimaa tn 26 asuva Vally salongi ukse eest 40x 80 suurusega porimati. ”Ma ei tulnud selle peale, et see salongi sisse panna, aga ju siis keegi pani silma peale, sest kena matt oli iseenesest,” ütles Vally salongi omanik, lisades muiates, et läks päris tükk aega teada saamiseks, et sellise koha peale pole mõtet matti panna.

Porimatt püsis juuksurisalongi ukse ees täpselt kaks nädalat ja kolm päeva. ”Varas, kes sa selle uksemati ära viisid, kui sul on nüüd jalad puhtaks pühitud, siis võiksid selle tagasi tuua,” palus salongi omanik lehe kaudu teada anda.

Päästjad puhastasid teid murdunud puudest
Kolmapäeva õhtul ja öösel käisid päästjad kokku kolmel korral sõiduteele langenud puid ära koristamas. Kolmapäeval kell 17.30 teatati murdunud puust Kaarma vallas Nasval, mis oli sulgenud ühe sõidusuuna.

Öösel kell 3.50 teatati aga teisest murdunud puust Nasval, mis oli Nasva silla lähedal sulgenud mõlemad sõidusuunad. Varahommikul kell 4.50 käisid päästjad aga ära koristamas teele langenud puud Pihtla vallas Haeska külas.

Lõu külast leiti lõhkekehi
Päästeameti demineerijad tegid kolmapäeval kahjutuks Salme vallast Lõu külast leitud kaks granaati, neli miinipildujamiini ja lennukipommi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 41 korda, sh täna 1)