Saarte Hääle fotonäitus Salmel (1)

Salme kultuurimajas on aasta lõpuni avatud Saarte Hääle fotonäitus “Aasta 2009”.

Näitusel on väljas kokku 24 fotot inimestest ja Saare maakonna elust eelmisel aastal. Võib näha saare poisse koos brasiilia jalgpalluritega, piirivalvelaeval Valve elanud hülgepoega, muhu rahvatantsijaid, võrkpallitreeneri vuntside mahaajamist ning kuidas Aivar Mäe Urve Tiidusele musu andis.

“Lehe fotosaak oli eelmisel aastal hea. Seda näitas ka see, et kaks fotot oli arvatud Eesti pressifotode nominentide hulka,” ütles peatoimetaja Tiina Luks, lisades, et näitus sündis soovist jagada möödunud aasta eredamaid hetki kõigi saarlastega. Enne Salmele jõudmist oli fotonäitus ülal Kuressaare Linnateatris ja Auriga kaubanduskeskuses.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 39 korda, sh täna 1)