Spordist lühidalt (1)

FC Kuressaare esiliigasse kukkumas
Eelmisel pühapäeval kaotas Eesti jalgpalli meistrisarja eelviimasena lõpetanud FC Kuressaare esimeses üleminekumängus 1 : 2 Kiviõlis sealsele Tamme Autole. Olgugi et 14. minutil mindi Rene Aljase väravast juhtima, suutsid saarlased eduseisu maha mängida.
Korduskohtumine peetakse homme kell 13 Kuressaare linnastaadionil. Saarlasi ei pruugi päästa ka võit, seda juhul, kui kahe mängu üldseis jääb viiki ja idavirulased suudavad lüüa rohkem väravaid kui saarlased võõrsil.
Raul Vinni

Saarte mängude delegatsiooni kuulub 128 inimest
Üleeile toimunud Saaremaa Saarte mängude assotsiatsiooni (SSMA) üldkoosolekul ei võetud ühenduse peasekretäri Marek Raua sõnul vastu mingeid olulisi otsuseid. “Praeguse seisuga on 2011. aasta mängude delegatsiooni suurus kokku 128 inimest, toetusi juurde saadud ei ole, kuigi taotlusi on esitatud. Sportlaste omafinantseeringu suurus on sellest lähtuvalt praeguse seisuga ca 11,5 tuhat krooni,” ütles Raud. SSMA suudab sportlasi aidata 3000 krooniga. Raud lisas, et see pole loomulikult lõplik summa ja võib muutuda nii väiksemaks kui ka suuremaks.

Wighti saarele sõidetakse Raua sõnul siiski arvatavasti liinilennuga, kuigi vahepeal hakati taas rääkima võimalusest lennata tellimuslennuga Southamptonisse. See võimalus kukkuvat aga ära juba sel põhjusel, et jalgpallurid organiseerivad oma reisi Inglismaale ise ega ühine SSMA delegatsiooni pakutava võimalusega.

Ametist lahkuva SSMA tegevjuhi Andres Hanso asemiku kohta Raud esialgu veel midagi öelda ei osanud. “Järgmisel nädalal saavad asjad võib-olla selgemaks, kui Andres Hanso SSMA asjad juhatuse esindajatele üle annab. Selle järgselt tuleb juhatusel ilmselt kiiremas korras kokku saada ja edasine tegevusplaan paika panna,” lausus Marek Raud.
Raul Vinni

Jätkusid võrkpallimeistrivõistlused
Tulemused: Vanalinna KSK – Spordikool I 3 : 1 (25 : 15; 21 : 25; 25 : 18; 25 : 20) ja Kuressaare Gümnaasium – Javicar 0 : 3 (15 : 25; 22 : 25; 20 : 25).
Sel nädalal toimuvad mängud: 19. novembril Kuressaare Gümnaasium – Spordikool I kl 19 Kuressaare gümnaasiumis; Javicar – Vanalinna KSK kl 19 vanalinna koolis. 20. novembril Silveston – Spordikool I kl 11.30 vanalinna koolis; Javicar – Spordikool II kl 13 vanalinna koolis ja Javicar – Spordikool I kl 15 vanalinna koolis. 21. novembril Silveston – Javicar kl 11.30 Kuressaare gümnaasiumis; Spordikool II – Spordikool I kl 13 Kuressaare gümnaasiumis.
Saaremaa võrkpalli liit

Võrkpallineidudele hõbemedal
Tallinnas Lilleküla gümnaasiumi võimlas nädalavahetusel toimunud U20 vanuseklassi neidude Eesti karikavõistlustelt naasis Saaremaa SK naiskond hõbemedaliga. Nette Peit sai ühena kolmest ka turniiri parima mängija tiitli.

Turniiri võitis Viljandi SK 10 punktiga, saarlannad kaotasid punktiga ja Võru omakorda punktiga. Saaremaa võitis Pärnu SK-d 3 : 1, Jõgevat 3 : 0, Tallinna VK Tähte 3 : 0 ja Võru SK naiskonda 3 : 2. Kaotus 0 : 3 tuli vastu võtta Viljandilt. Saaremaa SK mängis koosseisus: Janet Lõbus, Stella Niit, Nette Peit, Liisel Nelis, Mari Peeters, Mari-Liis Tishler, Michell Kreem ja Maarja Helm. Treener Siina Sillart.
SH

Saalijalgpallis suur võit
Saaremaa JK aaMeraaS kohtus Eesti jalgpallimeistrivõistluste I liigas Tallinnas sealse Jalgpallihaiglaga. Esimesel poolajal peamiselt viigis olnud mäng sai pöörde – Sven Õispuu minutiga löödud kolm väravat vallandas väravatesaju ja lõppnumbriteks kirjutati saarlaste võit 16 : 9.

Saaremaa meeskonnas mängisid: Kaarel Kruuser, Marko Saar, Ott Torn, Sven Õispuu, Gerdo Juht, Andre Anis, Mikk Hüüdma, Hillar Lõbus, Lauri Noot.
SH

Kärlal mängiti pinksi
Kärla lahtised karikavõistlused lauatennises toimusid 12. novembril. Osalema olid tulnud Saaremaa paremad mees- ja naismängijad. Naisi asus võistlustulle kuus ja mängiti turniirisüsteemis. Võitis Tiia Müürisepp, teine oli Siisike Lehtsi ja kolmas Lii Vahter. Järgnesid Ulvi Ingalt, Terje Liivas ja Urve Vakker.

Mehi registreerus seekord 13. Mängiti kolmes alagrupis. Finaalturniirile pääses igast alagrupist kaks paremat, teised selgitasid kohad 7.–12. Meestest kaitses oma eelmise aasta karikavõitu Janek Saar. Teise koha saavutas noorim osavõtja Alari Saar, jättes kolmandaks Taivo Esko.
Võistluse korraldas ja viis läbi SK Kärla. Karikad pani välja Kärla vald. Täname kohtunikest abimehi Jüri Tõru ja Peep Langot.
Raivo Uus

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 38 korda, sh täna 1)