Mart Mandel ujus rekordeid ja tuli Eesti meistriks

Eelmisel nädalavahetusel osales Eesti lühiradade meistrivõistlustel ujumises kaks Audentese spordigümnaasiumis õppima asunud Kuressaare poissi Mart Mandel ja Priit Aavik. Mart pääses kooli võistkonda ja tuli selle koosseisus 4 x 50 m teateujumises Eesti meistriks.

 50 ja 100 m vabaltujumises sündis kaks uut maakonnarekordit, ajad vastavalt 24,89 ja 54,24, mis tagasid talle 6. ja 8. koha. Parimaks kohaks jäi viies, mille Mart saavutas 100 m liblikujumises, kus aeg jäi tema oma nimel olnud rekordile 59,80 alla seekord 9 sajandiksekundiga.

Tubli oli ka Priit Aavik, kes ujus 50 ja 100 m rinnuliujumises isiklikud rekordid. Parim koht oli tal aga 50 m seliliujumises 11-s. Poiste treeningmahud on Audenteses kõvasti suurenenud ja sellest tuleneb ka edukas areng. Ujutakse kaks korda päevas, kokku 12 kilomeetrit! Pluss jõusaal ja muu üldfüüsiline treening.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 154 korda, sh täna 1)