Juhtkiri: Heategevus on IN

Kui vahel tundub, et inimesed on jäetud oma muredega üksi, siis peatselt algav jõuluaeg näitab siiski midagi muud – heategevus hoogustub ning need, kel jaksu ja võimalusi, otsivad üles need, kellel nii hästi läinud ei ole ja kelle päevi varjutavad muremõtted.

Eks näitab heategevuse hoogustumine vahest sedagi, et oleme astumas arenenud maailmaga ühte jalga – on ju ka mujal riikides, nii Euroopas kui Ameerikas, vaeste ja väetite toetamine lausa auasi.

Nii võibki kirjutada ühe rea peale Keila SOS-küla heategevusoksjoni, pühapäevase tantsusaate, “Jõulutunneli” kui ka meie oma saare naiste korraldatavad heategevusturud. Kõik need ettevõtmised teevad meele rõõmsaks ja panevad mõtlema, et headus on siiski ilmas olemas!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)