Lumesadu suurt koristusvahendite ostubuumi kaasa ei toonud (5)

Lumesadu suurt koristusvahendite ostubuumi kaasa ei toonud

Foto: Arhiiv

Eile kinnitasid Kuressaare kauplused, kus lumetarvikuid müüakse, et neid ostetakse, kuid mitte veel väga hoogsalt ning tooteid poes jätkub. “Kuni tänaseni oli lumetarvikute müük hästi nõrk, kuid täna iga teine klient astub nendega välja. Praegu jätkub kõike – sahkasid, labidaid, jääraudasid ja tänavaharju – ka lastele!” lausus Kuressaare K-rauta kaupluse juhataja Jaana Palu.

Kalmer Sink AS-ist Tiir ütles, et müük veel eriti hoogsaks pole läinud. “Kuigi esimene partii, mis oli küll ka väiksem, on praktiliselt läbi müüdud,” lausus ta. Singi sõnul ostetakse enam-vähem võrdselt odavama klassi labidaid ja kallimaid Fiskarsi tooteid. “Sahkasid läheb loomulikult tunduvalt vähem. Paar lumepuhurit oleme ka suutnud ära müüa. Hetkel siis on mõningad tooted otsas, aga kohe juurde tulemas,” rääkis Kalmer Sink.

Bauhofi kaupluse juhataja Anne Kumpas kinnitas, et Bauhofi kauplus on sellel aastal lumetarvikutega hästi kindlustatud. “Valik on suurem kui eelmisel aastal. Täna hommikul olid esimesed ostud küll lumelabidad, aga massilist ostmist veel ei ole,” lausus ta, lisades, et vara veel, lumi ei ole veel tõsiselt kohale jõudnud.

Ka Saare Selveris on müügil erinevad talveks vajalikud tarvikud – lumelabidad, jääkaabitsad, kelgud jm. “Esimese lume saabudes lähevad kõik talvetooted hästi kaubaks,” lausus A-Selver AS-i avalike suhete juht Annika Vilu, lisades, et täpset statistikat on veel vara teha. “Aga üldiselt müüme kõige enam jääkaabitsaid, lumelabidaid ja odavama hinnaklassiga piduritega lastekelke,” märkis ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 81 korda, sh täna 1)