Visioonipäev ootab saarlasi kaasamõtlejaiks (2)

Eeloleval laupäeval toimuvad üle Eesti igas maakonnas mõttetalgud “Meie Eesti 2018”. Saaremaal on talgukorras kaasamõtlemine kavas Kuressaare linnavalitsuse majas vanas volikogu saalis aadressil Tallinna tänav 10.

Visioonipäeva ühe siinse eestvedaja, linnapea Urve Tiiduse andmeil algab üritus laupäeva hommikul kell 10 ning selleks ajaks on kõik huvilised juba mainitud saali oodatud. Eelnevalt aga peaks ennast visioonipäevale registreerima korraldajate Silver Saluri või Urve Tiiduse e-postiaadressidel: silver.saluri@kuressaare.ee või urve.tiidus@kuressaare.ee .

Linnavalitsuse pressiesindaja Silver Saluri sõnul on Eesti Arengufondi organiseeritav visioonipäev küll välja käidud pealkirja all “Meie Eesti”, aga siinsed talgud toimuvad siiski Saaremaa- ja Kuressaare-keskselt. “Mõtiskleme, milles on Kuressaare edukas, kuhu me tahame edasi jõuda, milline võiks olla Kuressaare aastal 2018,” märkis Saluri ning lisas, et üheskoos loodetakse jõuda ühisele nõule, mida linnas paremini teha saaks ning tänu millele paistab Kuressaare üldse Eestis ja miks mitte ka maailmas silma.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 49 korda, sh täna 1)