Meeste võrkpallimeistrivõistlustel on esimene ring lõppenud

Saare maakonna 2011. a meeste võrkpallimeistrivõistlustel lõpetati möödunud nädalavahetusel I ring, mis oli ühtlasi ka 2010. a karikavõistluste põhiturniir.

Lõppenud kohtumiste tulemusena on tabeliseis selline, et täiseduga ja ühe kaotatud geimiga juhib võistlusi Spordikool-2. Kahe kaotuse ja kolme võiduga järgnevad teisel kohal Javicar (8 punkti ja geimide suhtega 1,8), kolmandana Silveston (8 p ja geimide suhtega 1,2).

Maakonna karikamängud toimuvad detsembris. Koha poolfinaali on endale taganud põhiturniiri kaks paremat: Spordikool-2 ja Javicar. Veerandfinaalides kohtuvad ühest mängust Kuressaare Gümnaasium ja Vanalinna Kooli Spordiklubi ning Silveston ja Spordikool-1. Meeste meistrivõistluste II ringi mängudega alustatakse 2011. a jaanuaris.

Saaremaa Võrkpalli Liit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)